Another lovely blog who mentioned us..


Marika is a Finn Blogger who stumbled upon our website through a fellow blogger. YAY to bloggers ! Marika has kindly reviewed our website and specified how easy it was to shop through the website and the details of the sizing was clear to understand. Thanks to Google Translate, since I don’t understand Finnish as you would expect. A very humble Thank You Marika, for the appreciation.

Voiko olla enempää meidän näköiset?

No ei todellakaan! Mrs Agatha bloggasi juuri äskettäin brittiläisestä Minor Editionista, joka valmistaa tytöille mekkoja koossa 2-6 vuotta. Ehdin mekkoja kommenttiboksiin kehaista, ja mielessäni mietin että mahtaa olla näilläkin hintaa. Ja eivät kuitenkaan toimita Suomeen. Suljin jo blogin. Minuutti ja palasin takaisin klikaten itseni Minor Editionin sivuille

Ja vielä mitä. Heti etusivulla maininta postikuluista, jotka ovat tänne kohtuulliset 7 puntaa. Sivut ovat erittäin luotettavan oloiset ja maksukin onnistuu Paypalilla. Great.

Mutta ne meidän näköiset mekot (jotka on sattumoisin myös Mrs Agathan suosikit 🙂 ovat alessa, n.10 puntaa per mekko molemmat ja meidän koot jäljellä. Voi jee, tälläisiä oon etsinyt kesän juhliin. Raikkaat, tyttömäiset ja kerrassaan niin ihanat!

Ylemmän mekon ostin molemmille tytöille, ja alemman vain Epalle. Pikkusiskolla kun jo ainakin kaksi kokovalkoista mekkoa kesää odottomassa.  Nyt on kahdet juhlat jo mekotettu, loistavaa!

Nämä söpöykset sinne vielä jäi, mielenkiinnolla jään sivuja seuraamaan uuden malliston osalta.

Minor Editionin sivuilla on muuten loistavat vihjeet kunkin mekon mitoituksesta, ja myös tarkka kokotaulukko löytyy. Esimerkiksi tilaamissani yläkuvien mekoissa oli maininta reilusta mitoituksesta, ja tilasinkin tyttöjen ikää vastaavat koot. Normaalisti olisin Epallekin ottanut jo koon 6, eli 116cm.
Kiitos siis Mrs Agatha loistovinkistä, ja toivottovasti tästä omastani on taas iloa jollekulle toiselle :)!
kaikki kuvat / photos: Minor Edition
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s